Voordelen

Voordelen

Autonomie en psychologisch comfort.

De draagbare Oxycure concentratoren bieden uw patiënt een sociaal comfort en een onbegrensde autonomie, mits enkele gebruiksregels in acht te nemen.

De draagbare Oxycure concentratoren werken op herlaadbare batterijen, op het net (110-240 volt AC) of in een voertuig (12 volt DC). De autonomie van de batterij hangt af van het debiet en van de ademhalingsfrequentie van de patiënt.

In de praktijk beschikt uw patiënt over 3 à 4 uur tijd (op instelling2) alvorens de batterij te moeten opladen. Bij vrienden, in een restaurant of in een wagen gebruikt uw patiënt de Oxycure draagbare concentrator op het net of op het 12 volt stopcontact ; bij het wandelen of het boodschappen doen gebruikt hij de batterij. Het sociale leven van uw patiënt is niet langer beperkt.

Zuurstof, altijd en overal.

Te voet, met de auto, op het vliegtuig… Overal kunnen de Oxycure – draagbare concentratoren gebruikt worden.

De meeste luchtvaartmaatschappijen laten het gebruik ervan aan boord toe. Dat geldt voor Brussels Airlines, Air France, Lufthansa, enz.

Wel is een voorafgaande aanvraag bij de maatschappij noodzakelijk.

Comfort en gebruiksgemak.

De Oxycure draagbare concentratoren werken heel stil (37 à 42 db/A naargelang het debiet en het model) en veroorzaken geen hinder voor de omgeving. Hun design is erg discreet en perfect geïntegreerd in het dagelijkse leven.

Ze zijn ook heel makkelijk te gebruiken: een aan-uitschakelaar, één knop voor het instellen van het debiet (+ en -).

De Oxycure draagbare concentratoren worden geleverd in een tas die makkelijk kan worden geplaatst op een caddy die eveneens door Oxycure wordt geleverd (behalve Oxycure – Inogen G3).Oxycure levert er bovendien nog een kleinere tas bij voor al het toebehoren (laders, enz.).

Absolute gebruiksveiligheid.

Geen opslag van flessen, geen bijvulling zonder moeilijke en/of riskante 1handelingen.

Materiaal bij de installatie.

  • Draagbare Oxycure concentrator met standaardbatterij,
  • AC-lader,
  • DC-lader (in draagtas),
  • caddy (behalve voor G3) en al de toebehoren voor een behandeling van 3 of 6 maanden (neusbrillen, filters, … in een geschikte doos).

met de auto

oxycure draagbare met de auto

op het vliegtuig

thuis

oxycure-portable-housse